Esküvői dekoráció áraink

Az esküvői kellékeknek mint például székszoknyák, asztali futók, asztal terítők, vázáknak fix kölcsönzési és fix felrakási árai vannak, azonban a teljes esküvői dekoráció  ára mindig egyénileg alakul az ifjú pár elképzelései és vágyai alapján.pic-3

Hívj minket, vagy kérd email-ben személyre szabott árajánlatunkat, ez nem kerül semmibe. Mond el vagy írd le milyen elképzeléseitek vannak, a helyszínt, a dátumot és az esküvői létszámot. Pár napon belül elkészítjük számotokra az árajánlatunkat. Természetesen az ajánlatot egyedi igény szerint változtatjuk, bármit tudunk hozzátenni, és bármit kivenni belőle.

Ha tetszik az ajánlat, ezután helyszíni felmérést minden esetben ingyenesen biztosítunk, hogy megtaláljuk a számotokra, és az esküvői helyszínetek adta lehetőségek között (gondolunk itt székszoknya próbára, színek kiválasztása) a legmegfelelőbb választást.

A kölcsönzési árak minden esetben fel vannak tüntetve a termékek képe alatt. A kölcsönzési idő pénteki esküvő esetén csütörtöktől szombatig, szombati esküvő esetén pedig péntektől vasárnapig tart. Kaució szükséges.

Célunk, hogy megvalósítsuk mindenki elképzelt esküvői dekoráció varázsbirodalmát. Készletünk folymatosan bővül, így ha valamit nem találsz a honlapon, nyugodtan kérdezz rá és mi megpróbáljuk teljesíteni mindenki kívánságát.

Örömmel várjuk jelentkezésed!

 Nézz körül a kiegészítők menüpont alatt található webshopunkban is, és találd meg a legmegfelelőbb esküvői kiegészítőket.

Ha bármi kérdésük felmerül kerjük keressenek bennünket elérhetőségeinken