Az első bejegyzés

Azt gondoltam, miután évek óta az van oda írva a BLOG menüpont alá, hogy hamarosan, hát ideje volna elkezdeni írni… Csakhát nem vagyok az a nagy költő típus, ami azt hiszem a dekoráció szempontjából talán nem is nagy baj. :-)

Pont emiatt nem is ígérem  e módon a túl gyakori bejelentkezésem, na meg az időhiány miatt sem, amit én és kis csapatom hétről hétre átélünk egy-egy dekoráció között. Na de most szerencsére novembert írunk, ami pedig nem egy felkapott időszak az esküdni vágyok körében, amit én személy szerint nagyon-nagyon sajnálok, hiszen megannyi meghitt téli esküvői dekoráció képe lakozik a fejemben… de visszatérve a mondat elejéhez, , így most rendelkezek némi szabad idővel, hogy egy kicsit foglalkozzak a mi blogunkkal is.

Egyébként hétről hétre legújabb postjainkat, képeinket, akcióinkat, munkáinkat,  a facebook oldalunkon tudjátok követni. https://www.facebook.com/ceremoniadekor

Mint említettem, költőnek nem, de kreatívnak annál inkább mondom magam, szeretem a kihívásokat a különlegesebbnél különlegesebb dekorációk világa hoz lázba, a megtervezéstől egészen a kivitelezésig, amikor megvalósul az ami mindaddig csak a képzeletünkben élt.

Hmm.. Megvalósul…, erről jut eszembe, megvalósul ha az időjárás, a nagykereskedések, a helyszín, és a “fentiek” is azt akarják. Mert hát sokszor akadályba ütközünk, sajnos. Az időjárásra sajnos nem vagyunk befolyással, szóval mindig kell egy B. terv külső helyszínnél, kis országunkba pedig nem mindig érkezik meg az általunk megrendelt virág fajtája, színe, néha pedig előfordul ha mégis érkezett, nem abban a méretben, minőségben, mint amire számítottunk. A helyszínen néha úgy tünnek az ott dolgozó emberek, mintha csak azért lennének ott, hogy minket hátráltassanak, bár szerencsére ez a kisebbik hányad, és túlnyomó többségben kedvesek, segítőkészek, és együttmüködőek. Egy szó, mint száz, megvalósul!, Bárhogyan is minden akadály ellenére, mindig megvalósul, és azt hiszem ez egy kiváló záró szava ennek a bejegyzésnek:  MEGVALÓSUL! :-)

Szóval leendő kedves mennyasszonyaink, no para, megvalósul! :-)

Írta: