Visszatekintés a 2014-es évre

Visszagondolva így a hideg téli napokon, egy forró csokoládét szürcsölgetve, talán a következőképpen összegezhetem a 2014-es évünket: Sok szép helyen jártunk, számos tetszetős esküvői dekorációt készítettünk, nagyszerű embereket, párokat ismerhetünk meg, tehát pozitívnak zárhatjuk az évet.

Talán minden évet egy picit jobbnak élem meg valamiért, mint az előzet, így hát alig várom a következő tavaszt amikor megint kezdődik a szezon, és megint szebbnél  szebb dekorációk készülhetnek.

Ezt a bejegyzést képekkel szeretném illusztrálni, hiszen azok mutatják meg leginkább az elkészült kezünk munkáját.

Nekem több kedvencem dekorációm is volt az éven, de azt is bátran elmondhatom, hogy mindegyikben megtaláltuk önmagunkat. Ha a kedvenc hónapot kellene kiválasztani, akkor az biztosan a május lenne, három nagyon klassz dekoráció, három tüneményes menyasszony, és hát az sem elhanyagolható, hogy a tavasz üde leheletétől az ember még üde, vidám, valamint fáradtságtól mentes. Ha kedvenc menyasszonyunkat kéne kiválasztani, hát azt hiszem bajban lennék, szinte mindegyik egy egyedi egyéniség volt, ki így,  ki úgy volt cuki. :-)

Az éven nagyon szerettem volna hozzányúlni egy kis vintage-hez, hiszen nagy korszakát éli még mindig,  zsákvászonhoz, csipkéhez, befőttes üveghez, és szerencsére ez is megadatott Virágnak köszönhetően, akit a közös munka során egyébként is nagyon megkedveltünk.

Jövőre is rengeteg ötlettel, megvalósítani való tervekkel vagyunk tele, így hát izgatottan várjuk a következő idényt. Addig is puszi nektek! :-)

Írta: