Elasztikus ráncolt fehér székszoknya

 

Az esküvői dekoráció elegedhetetlen kelléke a székszoknya. Ez az exluzív székszoknya, különleges egységessé és hangulatossá varázsolja a termet, csodálatos összképet teremt.

Ez a típus prémium kategóriájú fehér székszoknya, tökéletesen illeszkedik szinte minden karfa nélküli széktípushoz az éttermekben, tökéletes  mérete és elasztikus anyaga miatt. Legfőbb előnye, hogy nem mozdul el a székről,  a rendezvény végére is ugyanúgy áll rajta,  mint a legelején.

A székszoknyát strasszdísz díszíti, amely helyezhető a szoknya első részére valamint hátsó részére is.  Ehhez a fehér székszoknyához, szinte minden színű masni dekoráció is passzol. Az egyik legkedveltebb és legpraktikusabb fehér székszoknya mivel bármilyen stílusú esküvőre ideális választás, és bármilyen színű masnival kombinálható.

Minden olyan rendezvény elengedhetetlen része, ahol a minőség szerepel az első helyen, ahol az is fontos, hogy a legjobb minőségű anyagból készüljön  és ne látszódjék ki a szék lába a székszoknya alól, valamint reggelre is ugyanazt a képet fesse a csodaszép látvány mint a rendezvény elején, hiszen nincsen annál csúnyább mikor a székszoknyák fele a földön van, a másik fele pedig mintha hanyagul lenne feldobálva.

Egyedi anyaga miatt és kialakításunknak köszönhetően a széket tökéletesen elfedi a lábától a támláján át az ülőfelületig. A vendégek imádni fogják ezt a fajta fehér székszoknyát, mert olyan biztosan vannak rárögzítve a székre, hogy nem feszélyezi őket a mozgásban.

Kattins ide több képért!

Kölcsönzési ára: 550 Ft/db – tetszőlegesen választható masni színnel (kiszálllásnál kiszállási díjat számolunk fel)

fehér székszoknya contact