Torony Váza

Magassága: 50 cm

Kölcsönzési ára: 1000 Ft/db + kaukció

Cégünk esküvői dekoráció készítésével valamint dekoráció kölcsönzőként működik. Ez a menüpont alatt a kölcsönözhető termékek elérhetőek, teljes dekoráció esetén kellékeienk és ötlettárunk kifogyhatatlan tárháza vár bennetek, ez esetben keresettek minket bizalommal, galériánk alatt pedig megtekinthetietek referencia munkáinkat.

Kölcsönzési ettiket:

Kölcsönzési idő: Rendezvény előtti napon átvehető, rendezvény utáni napon  kell visszahozni, ha ez vasárnapra esik, akkor hétfőn. Minden esetben kérünk kaukciót, ami visszajár ha a termékek hiánytalanul, hiba mentesen kerülnek vissza. Amennyiben nem a termék ára levonásra kerül a kaukció árából. Hibának számít: törés, karcolás, repedés, textileknél: szakadás, kimoshatatlan folt (penész, viasz, stb.), égés.

 

 

 

 

Bemutatkozás:

Cégünk esküvő és rendezvénydekoráció elkészítésével foglalkozik, valamint az eszközök bérbeadásával kölcsönzőként is müködik.Székhelyünk Budapesten van, de emelett az egész ország területén vállalunk munkát, kölcsönzési átadási pontunk pedig Budapest mellett Debrecenben és Nyíregyházán is van. Jelmondatunk: “Te megálmodod, mi elkészítjük.” Célunk az, hogy a Nagy Napon a helyszín pontosan az a Birodalom legyen amit megálmodtál! Rengeteg ötlettel rendelkezünk, ezért ha nincsen elképzelésed sem, mi segítünk megtalálni a legjobban hozzátok illő díszletet.Napjainkban hódít a tematikus esküvők világa, így ha egy erdőnek, tengerpartnak, vitorlás clubnak, mezei rétnek, vagy akár csak az évszaknak megfelelően öltöztetnéd át a helyszínt, esetleg visszarepülnél az időben mondjuk olyan 1920-as évekre, jó helyen jársz, mi is imádjuk ezeket a nem szokvényos, különleges díszletetket elkészíteni.

Ha álmaidban él még egy mesébe illő esküvő, kérd ingyenes helyszíni felmérésünket és álmodjunk együtt.